Dag 56

Lara's buik groeit nog steeds!
Lara's buik groeit nog steeds!

Vorige week woensdag ben ik met Lara naar de dierenarts geweest voor controle. Gelukkig was alles goed en was de blaasontsteking verdwenen. Ze is toen ook weer even op de weegschaal geweest en woog inmiddels 35,7 kilo. Inmiddels zijn we bijna weer een week verder en zo te zien is ze nog verder in gewicht toegenomen. Het vele eten wat ze deed, is inmiddels een beetje afgenomen.  Wandelen hoeft van haar niet meer. Haar buik begint nu ook echt een beetje uit te zakken en zit haar flink in de weg. We doen dus lekker rustig aan. De dracht duurt bij een hond gemiddeld 63 dagen, maar In principe is het vanaf dag 57 veilig om te bevallen. Ik hoop natuurlijk dat de pups nog even  blijven zitten. Wel is de "kraamkamer" helemaal gereed en slaap ik sinds 2 nachten bij haar beneden. Ze zit de hele dag aan me "vastgeplakt" en zoekt dus duidelijk een beetje steun. De komende dagen zullen spannend worden, voor ons, maar ook voor iedereen die graag een pup van Lara wil. We houden jullie op de hoogte!


Ik kreeg natuurlijk goede hulp bij het op maat knippen van de vetbedden voor de werpkist :-)
Ik kreeg natuurlijk goede hulp bij het op maat knippen van de vetbedden voor de werpkist :-)

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Carry klaaskate (woensdag, 27 juni 2018 12:05)

  Wat spannend allemaal...
  Het is leuk om de vorderingen te lezen op jullie site, en elke dag kijk ik ook even om te zien of er nog nieuwe ontwikkelingen zijn☺️
  Heel veel suc6 een dikke knuf aan Lara ��

 • #2

  Herna (woensdag, 27 juni 2018 14:31)

  Dankjewel, Carry! De knuffel heeft Lara ontvangen ;-)

 • #3

  Frank le Pair (vrijdag, 29 juni 2018 13:49)

  Spannende week voor de boeg. Met deze warmte zal het extra zwaar zijn voor Lara.
  Kan me voorstellen dat ze haar energie moet sparen. We zijn heel benieuwd naar de eerste foto's van de pups...lijkt me geweldig zo'n huiskamer vol met pups.
  Leuk om je blog te volgen en toch iets mee te krijgen van het hele proces. Je staat er niet meteen bij stil dat je bij Lara slaapt om haar ook s'nachts in de gaten te houden.

  Succes de komdende dagen.

 • #4

  Rein en Hetty Vriesema (zondag, 01 juli 2018 09:12)

  Wat leuk om van alles op de hoogte te blijven. Heel veel succes en sterkte voor de komende dagen.

 • #5

  Herna (maandag, 02 juli 2018 05:57)

  Dank voor de leuke reacties! Even een snelle update. Op dit moment is alles nog rustig. Lara neemt er de tijd voor, we zitten inmiddels op dag 62. Morgen is de uitgerekende datum. Het wordt steeds spannender ;-)