· 

Echo

Op woensdag 13 juni ben ik even met Lara naar de dierenarts geweest. Lara had wat heldere uitvloeiing. Dat kan bij de dracht horen, maar ze verloor zo een paar druppeltjes als ze even gelegen had. Bij de dierenarts is er eerst een echo gemaakt. Met de pups was in ieder geval alles goed! Lara bleek een lichte blaasontsteking te hebben en krijgt hiervoor een antibiotica kuurtje en speciaal voer.  Deze keer was onze zoon mee naar de dierenarts en hij heeft een klein stukje van de echo gefilmd. Op de echo kun je duidelijk zien hoe de pups "op een rijtje" liggen in 1 van de baarmoederhoorns.

Lara is ook even op de weegschaal geweest. Ze woog 33,3 kilo. Dat was zo'n 3 kilo meer als 2 weken daarvoor. Ze heeft de laatste weken verschrikkelijk veel honger en houdt erg van eten! 

Ik heb het filmpje van de echo erbij gezet. De kwaliteit laat te wensen over, maar misschien toch leuk om even te bekijken.

Reactie schrijven

Commentaren: 0