Kennelnaam Spring Dancers

Vandaag kwam het bericht van de Raad van Beheer dat onze kennelnaam Spring Dancers officieel is goedgekeurd! Fijn, want dat betekent dat de toekomstige pups de naam van onze kennel mee krijgen. 't Is snel gegaan, de kennelnaam is begin februari aangevraagd en nu dus toegekend.

Maandenlang hebben we thuis discussies gehad over de juiste kennelnaam. Iedere keer als we dachten dat we de naam gevonden hadden, bleek deze al te bestaan.....en moesten we weer opnieuw gaan nadenken. We wilden graag een naam die bij een Flatcoat past. 

Een Flatcoat en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast zwemmen houdt Lara  er ook  van om heel hard door slootjes en beekjes te rennen. Tijdens de training gebeurde in het verleden vaak, dat Lara er tijdens een oefening even tussenuit piepte om, heel ondeugend, even door een slootje te rennen. Vandaar de naam "Spring" ( =beekje). Daarnaast lijkt het alsof een Flatcoat dansend door het leven gaat, altijd vrolijk, ze vinden iedereen en alles leuk en lief. Kunnen dansend aan de lijn naast je lopen....  "Dancers". 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0